Om Ametrine

Hvem er Ametrine:

·      Vi er en familiebedrift på Orkanger som i 1997 startet opp med ideen om å tilby sokker som ikke strammer. - Den gangen var det ikke så mange som hadde fokus på dette, og vi utviklet kjempegode sokker både i bomull og ull. I dag tilbyr vi en rekke typer sokker for jobb og fritid – for folk flest.

Om sokkene:

·      Ametrine-sokkene er utviklet av oss i samarbeid med norsk helsepersonell. Vi vil være sikre på at produktene holder den kvaliteten vi ønsker. De blir  produsert i Spania, også der hos en familiebedrift som vi jevnlig har kontakt med.

.     Vi fører også sokker fra Triconor, en svensk fabrikk som har merkene Queen of socks og Ullfrotté. De er som oss, opptatt av å lage gode sokker som ikke strammer.

Si din mening:

·      Vi hører gjerne fra deg – http://ametrine.no/contact  og  på https://www.facebook.com/ametrine.no

Våre produkter

·      Vi bruker kløfri merinoull, og alle  kan vaskes på 60 grader.  Vi bruker garn fra produsenter som selger sporbar ull fra gårder som ikke praktiserer mulesing. Sauene har det godt.

·      Sokkene våre er veldig slitesterke fordi ullen eller bomullen vender inn mot huden. Det er polyamid på utsiden av sokkene, noe som gjør dem svært slitesterke.

·      Alle sokkene våre er merket med ØKO-TEX som er en europeisk merkeordning. For å få lov til å sette på ØKO-TEX-merket må det nøye dokumenteres at det kun benyttes godkjente materialer. Merket er en garanti for at produktet ikke inneholder stoffer som kan være helseskadelige ved bruk. Les mer om ØKO-TEX her.

Bambus: Vi har både sokker og undertøy i bambus. Bambusviskose har en del av de samme egenskapene som ull, da den absorberer fukt og holder deg varm, selv om du blir våt/svett. Bambus er et av verdens mest bærekraftige materialet. Bambus er svært rask i vekst og kan bli opptil 15 meter på 6 måneder og er av de raskest voksende planten vi kjenner til. Bambus inneholder et antibakterielt stoff som beskytter bambusen mot innsekter. Derfor kreves det ikke plantevernmidler, og gjør bambusen 100% organisk. Bambus er allergivennlig, og egner seg godt for de som lider av eksem eller har senistiv hud.

Vi har sokker med kvalitet fra a til tå.