Flawa Hygienesåler, 8 par

139,-

Gir føtter og sko en frisk følelse hele dagen

Alle som har gått i samme sko over lengre tid, vet hvordan det lukter etter en stund. Med Flawas nye hygienesåler løser du enkelt problemet. Den ultratynne sålen består av fire lag med ulike egenskaper som hjelper deg å få en frisk følelse, ved å holde føtter og sko tørre og luktfrie hele dagen.

Str. S: Skostr. 36-38

Str. M: Skostr. 39-41

Str. L: Skostr. 42-44

Bestillingsinfo:

Leveres med 8 par i pakken. Separer sålene (sålene separeres lett ved å bøye sålene litt f.eks. siden mot hverandre) Legg dem i skoene med den blå siden ned. Bytt ut sålene etter 7 dagers bruk.

Fornøyd kunde

Tusen takk for god service! Sokker fra Ametrine har vi benyttet i vår familie helt siden bedriften startet salget av sokker som ikke strammer. Min mor arbeidet på Kongsvinger sykehus og de tok opp bestilling på avdelingene i begynnelsen. Så har jeg kjøpt privat etter hun sluttet å jobbe for 12 år siden. Jeg bruker ikke andre sokker. Spesielt de i tynn ull har vært garantert best. Sitter så godt og er nesten umulig å slite ut. Jeg har bomull også, men Ull tynn er best. Håper dere fortsetter å produsere disse gode sokkene! 

Aina Snare fra Kongsvinger