Isbrodder - DATE

229,-

P-brodden Date er en enkel, men stabil brodd med stålpigger under fremre del av foten. Date er egnet for kortere turer på både is og snø.

Date er formet som en beltereim som er svært enkel å feste rundt skoen. Brodden er regulerbar og passer de fleste skostørrelser. En flott metallspenne bidrar til at den tar seg pent ut  på skoen.

Hver brodd har 4 stålpigger som er låst i vertikal posisjon for maksimal gripeevne mot underlaget. Brodden er produsert i naturgummi, med myk kvalitet strekkområdene og hard kvalitet rundt piggene. Praktisk oppbevaringspose medfølger.

 

Bestillingsinfo:

Sort, værbestandig, ikke giftig naturgummi og stålpigger montert på innstøpt stabiliserende stålplate

Relaterte produkter

Fornøyd kunde

Tusen takk for god service! Sokker fra Ametrine har vi benyttet i vår familie helt siden bedriften startet salget av sokker som ikke strammer. Min mor arbeidet på Kongsvinger sykehus og de tok opp bestilling på avdelingene i begynnelsen. Så har jeg kjøpt privat etter hun sluttet å jobbe for 12 år siden. Jeg bruker ikke andre sokker. Spesielt de i tynn ull har vært garantert best. Sitter så godt og er nesten umulig å slite ut. Jeg har bomull også, men Ull tynn er best. Håper dere fortsetter å produsere disse gode sokkene! 

Aina Snare fra Kongsvinger